2012. január 16., hétfő

párolt káposzta sült hússal




Az egyik, vagyis másik nagy kedvencünk. anyukám szokta készíteni, ezért pontosan nem tudom a receptet, de majd pótolom.

Az tuti, hogy kell hozzá egy kg savanyú káposzta, kg hús (oldalas lehetőleg, de lehet tarja és lapocka is), 1 alma, 1 hagyma.

A húst előtte nap sózni, borsozni.
A tepsibe beletenni a káposztát, a felkarikázott hagymával, almával, a szelet húsokkal és együtt kell megsütni.

2012. jan. 25.

megvan a hivatalos neve. Ugyanis ma egy buszmegállóban állva, pótszilveszteri invitálót olvastam, amelyen a választható "C" menü neve:

káposztaágyon sült flekken

1 megjegyzés:

  1. :O eltűnt a bejegyzésem... Szóval gyere hozzám vár ott valami.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...