2011. december 26., hétfő

karácsonyi finomságok képekben


A főétel:

csirkemell őzgerincben és főtt rizs zöldségekkel



A husi receptje innen való:

viszont mi nem 80, hanem 40 dkg csirkemellel készítjük és füstölt sajt is került bele.


Desszert

HAMIS TIRAMISU:

A recept:

A 3 gála pudingport 8 dl tejben és kb 1,5 dl tejszínből felvert tejszínhabbal készítettem. Így nem lett annyira pudingos íze. Szerettem volna bele mascarponét is tenni, hiszen karácsony van, de itt a környékbeli két boltban hiánycikk vagy két hete :O, persze kétszer ennyiért Tescoból vagy Sparból, ill. messzibbről is tudtam volna szerezni, de nem érte volna meg ennyit rohangálni érte.
És valamiért a hűtőmben nem volt elég meleg :o, így kissé folyt :S.

2 megjegyzés:

  1. Jók lettek a képek. A hamis tiramisu nagyon szép ahogy a dobozban van, guszta. Nagyon tetszik a túrós napraforgó így is , h nem csavartátok, szép magas lett, bizti nagyon finom is.

    VálaszTörlés
  2. Köszi!
    Nem mertem csavarni , mert ugye a túró elég folyós...még a búzadara ellenére is.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...