2011. január 26., szerda

Tejben sült sajtos csirkecomb


8 – 10 db csirkecombot sózzunk be, majd kb. 15 – 20 dkg trappista sajtot dugdossunk a bőre alá. Rakjuk be őket egy kis tepsibe, és kb. egy fél liter tejet öntsünk alá. Alufólia alatt kb. 70 percet sütjük, majd levesszük a fóliát, ha szükséges leöntjük a tejzsírt, és kb. 20 dkg sajtot reszelünk a hús tetejére, majd visszatesszük ahol pirulásig sütjük. Köretnek rizs, hasábburgonya tökéletes. Nagyon finom ahogy a tejben megsül a hús, és a sajt is rásül a tetejére.

Én a sózás mellett csirke fűszerpácot is használtam, valamint nem reszelt, hanem szeletelt sajtot tettem a bőre alá és a combok tetejére is.

Egy finom, egyszerű étel, de mégsem az a megszokott sima, sült csirkecomb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...